Pályázó neve: Speciális Szükségletűekért Alapítvány
Projekt megnevezése: Középpontban a gyermek
A projekt azonosító száma:  GINOP-5.1.7-17-2018-00065
Megítélt összeg: 29 984 000 Ft
A támogatás mértéke: 96%
Megvalósítás kezdete: 2019.04.01
Megvalósítás vége: 2020.04.01

Projekt leírása:

Alapítványunk küldetése és missziója, hogy az újonnan kialakítandó szolgáltatásaink nyújtása révén minél több családnak nyújtsunk segítséget azáltal, hogy széles spektrumú szolgáltatói csomagot kínálunk akár a normál nevelési igényű, akár a speciális nevelési igényű óvodás és általános iskola alsó tagozatos korú gyermekek számára.

Üzleti modellünk, hogy az egyszerű játszóházi gyermekfelügyelettől, a különféle tantárgyakból történő korrepetáláson és a pszichológiai tanácsadáson át egészen a mozgás és beszédfejlesztő foglalkozásokig, széles körben kínálunk szolgáltatásokat az érdeklődő családok számára. Az intézmény dolgozói között előnyben részesítjük a hátrányos helyzetű munkavállalókat, hogy ezen társadalmi csoport helyzetét is segítsük foglalkoztatásuk, képzésük, szakmai fejlesztésük által.

A projekt segítségével megépült a józsai fejlesztő központunk ahol 120 m.-es kerékpár tanpályát, a 80 nm.-es minigolf-pályát, az Ayres módszerére kifejlesztett mozgás terápiás szobát is kialakítottunk a gyerekek számára.
A projektünk kapcsán továbbá 6 fős, hátrányos helyzetű munkavállalót tudtunk foglalkoztatni.

 

Haz Jozsa

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiadványunk: "Egy megvalósult projekt képekben"

 

Kiadvany

 

 

Hirek a ház megnyitójáról a Dehir és Haon oldalán.

Kattintson ide:

- Dehir

- Haon

 

Meghívó a megnyitóra:

MEGHÍVÓ